Üdvözlöm az Eniplaza.hu webáruházban!

Válogasson kedvére több mint 2000 termék kínálatából.

Szállítás futárszolgálattal, díja 1290 Ft.

Szállítási idő: 2-10 munkanap.

Játék, hobbi

Játék, hobbi 

Játék, hobbi kategóriánkban számtalan minőségi termék között böngészhet, legyen szó beltéri vagy kültéri elfoglaltságról; a bébi korosztálytól kezdve egészen a kiskamaszig.

A gyerekek mentális és fizikai fejlődéséhez egyaránt szükség van a mindennapi játékra, a gyakorlásra és a sikerélményekre. Többek között fejlesztő-, kreatív és szerepjátékok, kültéri eszközök és járgányok széles választékával várjuk.

Kisebbek és nagyobbak alkalomtól függetlenül mindig örülnek egy-egy újabb játéknak, vagy apró meglepetésnek. Nézzen körül színes kínálatunkban és lepje meg gyermekét egy gyönyörű új játékkal!

Tovább

Játék, hobbi minden korosztálynak

Webáruházunkban minden korosztály számára találhat játékokat. Bébijáték, társasjáték, baba, autó, szerepjáték, készség- és képességfejlesztő játékok szerteágazó kínálatából választhatja ki a gyermeke igényeinek legmegfelelőbbet.

Termékpalettánkat alkategóriákra bontva is megtekintheti, attól függően, hogy mit szeretne vásárolni. Megkönnyítheti a döntést a népszerűség vagy ár szerinti sorrendbe állítás, melyet a termékek fölött jobb oldalon található legördülő menüből választhat ki.

Játékok fiúknak

Kisfiúk és nagyfiúk egyaránt odavannak az autós játékokért. A távirányítós autó korosztálytól függetlenül örök kedvenc, de egy szuper HotWheels ugratópálya is sok kis legény szívét megdobogtatja. A kisebbeknek pedig nagyon menő, lábbal hajtható Mercedes-Benz kisautót ajánlunk a hagyományos bébitaxi helyett. 

Játékok lányoknak

A játék, hobbi kategória lány játékok pontja alatt nem csak játékbabákkal találkozhat. Egy gyönyörű babaház szinte bármelyik kislányt leveszi a lábáról. Ha ráadásul az autók is érdeklik a kis hölgyet, akkor a Barbie büfékocsi lehet a legjobb választás.

Készség és képességfejlesztés

A különböző építő, kirakó és színező játékok kiválóan fejlesztik a finommotorikus mozgást, a szem-kéz koordinációt és a vizuális észlelést. Gyermeke így játék közben sajátíthatja el, gyakorolhatja ezeket a nélkülözhetetlen készségeket. 

Az egyéb (tudományos vagy nyelvi) kompetenciák megalapozásához nagyszerű segítséget nyújtanak a Tolki elektronikus tollal működő, egyedi, interaktív könyvei, melyekkel játék a tanulás. A különleges 3D mikroszkóp vagy a lenyűgöző fényjáték pedig a kísérletezés izgalmas világába vezeti be a fiatal felfedezőket.

Társasjátékok

Társasjátékainkkal nem szimplán szórakoztató időtöltésben lehet része a családnak; az együtt töltött minőségi idő egyben értékes fejlesztő tevékenységgé is válik. Olyan kártya- és társasjátékokat kínálunk, melyek erősítik a gyerekek érzelmi intelligenciáját, önismeretét, önbizalmát. Az izgalmas, taktikát és ügyességet igénylő különböző stratégiai társasjátékok pedig alaposan megmozgatják minden gyermek és felnőtt agytekervényeit.

Szerepjátékok

A kisgyermekek már bölcsődés korban elkezdenek érdeklődni a szerepjátékok iránt. Utánozzák a felnőtteket, ami nagyban hozzájárul a szociális készségek fejlődéséhez. A hétköznapi tevékenységek (főzés, mosás, takarítás, bevásárlás) szépen, fokozatosan beilleszkednek az apróságok játékaiba. A legnagyobb örömet pedig az okozza nekik, ha anyát vagy apát is bevonhatják a tevékenységbe, így válik a közös időtöltés hasznos elfoglaltsággá.

Tekintse meg webáruházunk játék, hobbi kategóriáját. Szerezzen örömet gyermekének igényes minőségi játékokkal, melyeket boldogan és hosszú távon tud majd használni.

Tovább